Staj Tarihleri Hakkında

2021-2022 eğitim-öğretim yılında 2. ve 3. sınıfını tamamlayan öğrencilerimizin stajlarını aşağıda belirtilen tarihler arasında yapmaları gerekmektedir.

Staj/Ders Kodu Staj/Ders Adı Staj Tarihleri Staj Süresi (İş Günü)

ECZ 290

Staj 1

18 Temmuz – 12 Ağustos 2022

20

ECZ 390 Staj 2

Eczanede staj yapacak öğrenciler için;

18 Temmuz – 26 Ağustos 2022

30

Ulusal Staj Programı Kariyer Kapısı aracılığıyla hastanede staj yapacak öğrenciler için;

( Ulusal Staj Programı Kariyer Kapısı aracılığıyla hastanede staj yapacak  3. sınıf öğrencilerimiz staj başlangıcı olarak 18 Temmuz 2022, 25 Temmuz 2022 ve 01 Ağustos 2022 tarihlerinden birini seçebilirler. )

Staja Başlamadan Önce Teslim Edilmesi Gereken Evraklar

13 Haziran 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıda bulunan evrakların Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

1. İş Yeri Staj Sözleşmesi Formu
  2. Öğrenci Staj Başvuru ve Kabul Formu
  3. Müstehaklık Belgesi (https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama)
  4. İş Sağlığı Güvenliği ve Eğitimi Sertifikası (2021-2022 eğitim-öğretim yılından itibaren yapılacak stajlar öncesinde “İş Sağlığı Güvenliği ve Eğitimi” sertifikası alınması zorunludur. )

Not:

1.İşyeri Staj Sözleşmesi Formunun 5. sayfasında yer alan işveren veya yetkili kısmında ve ayrıca sözleşmenin her sayfasında imza ve kaşe bulunmalı,

2.Öğrenci Staj Başvuru ve Kabul Formunda kurum yetkilisi kısmında yer alan imza/mühür/kaşe kısmında imza ve kaşe bulunmalı,

İmza/mühür/kaşe eksiği bulunan belgeler işleme alınmayacaktır.