“Hastaneden Eczaneye Farmasötik Bakım Uygulamaları” Konulu Konferansı Düzenlendi

AFSÜ Eczacılık Fakültesi olarak 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında, Uzm. Ecz. Çağatay Fikret ERAD tarafından “Hastaneden Eczaneye Farmasötik Bakım Uygulamaları” konulu  konferans verildi. Hangi mesleği yaparsak en iyi şekilde yapmamız gerektiğini ve bir eczacının dedektif gibi tüm ayrıntıları görüp bunları bilgisiyle birleştirerek hastalara şifa olması gerektiğini  vaka olgularıyla somutlaştırarak vurguladı. Uzm. Ecz. Çağatay Fikret ERAD, mesleki yaşamı ile ilgili bilgi, gözlem ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı.  Öğrencilerimize Eczacının Klinik Terimleri Sözlüğü kitabını imzalayıp takdim etmesiyle etkinlik sona erdi. Çağatay hocamıza davetimizi kabul edip güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmamıza vesile olduğu ve bizlerle deneyimlerini paylaştığı için teşekkür ederiz.